Rengöring

Rengöring

Du kör en legend som inger och förtjänar respekt. Hushållsprodukter och bilvårdsmaterial kan skada din Harley-Davidson®. Om du vill hålla mc:n som ny bör du endast använda Harley-Davidson® originalvårdsprodukter. Oavsett om det handlar om rengöring, polering, skydd eller detaljvård av motorcykeln har våra produkter genomgått omfattande tester och har certifierats av våra tekniker för att ge bästa möjliga resultat för kaross, ram, krom och polerad aluminium, vindrutor, däck och motorytor.

Våra originalprodukter för ytvård:

  • Har underkastats omfattande tester av våra tekniker som garanterar att dessa produkter ger bästa möjliga resultat för kaross, ramar, krom och polerad aluminium, vindrutor, däck och motorytor.
  • Är förenliga med alla Harley®:s originalprodukter för ytvård.
  • Är lämpliga för specifika ytor.
  • Är perfekt lämpade för att göra motorcykeln skinande ren.

Endast Harley-Davidson®:s originalprodukter är utformade att komplettera varandra för säker ytvård och skötsel av din mc. Oavsett om det handlar om rengöring, polering, skydd eller detaljvård ska du endast använda våra produkter för att se till att hojen förblir som ny. Våra tekniker har testat dessa produkter noga och kan garantera deras effektivitet.

Kom in i butiken för att titta närmare på vårt fullständiga sortiment av ytvårdsprodukter. Din Harley®förtjänar det.