Senaste nytt

Bra för själen och för din plånbok

Bra för själen och för din plånbok

Du tittar på en av de ursprungliga ikonerna i äkta Harley-Davidson® Dark Custom™ stil. Sportster har funnits med sedan dag ett. Den sätter standarden för det råa, avskalade och det mörka utseendet utan kromdetaljer. 

Iron 883™ med finjusterad fjädring. Låg, smal, “Tuck and Roll”-sadel. Svarta helgjutna aluminiumfälgar med maskinfrästa ekrar.

Superlow® 883 Med den låga sadeln, välbalanserade hållningen och låga tyngdpunkten ger den dig en förtroendeingivande körkänsla. Den är lättkörd och så bekväm att du kan köra hela dagen.

Villkor för erbjudandet

Kunden får 10.000 SEK i rabatt på försäljningspriset av motorcykeln när man beställer en ny Harley-Davidson Sportster 883 mellan fredagen den 14 juni och 30 augusti 2019 och endast under denna kampanjperiod. Motorcykeln måste registreras senast den 15 september 2019.

Kampanjen är begränsad till Danmark, Sverige, Finland och Norge och gäller endast hos auktoriserade Harley-Davidson återförsäljare som har motorcykeln i lager. Begränsat till ett köp av en motorcykel per kund.

Erbjudandet kan inte bytas mot kontanter.

Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudande från Harley-Davidson

Tillbaka till föregående sida